Seminarier

Kraftvärme 2017

Seminarium – Utbildning – Utställning

Kraftvärme 2017 går av stapeln 26-27 oktober på Yasuragi Hasseludden utanför Stockholm. Där bjuder vi in till de bästa föreläsarna, de mest intressanta nyheterna och den bästa stämningen som branschen kan erbjuda.

Kraftvärme är Kiwa Inspectas årligen återkommande seminarium för dig som arbetar på värmeverk och kraftvärmeverk - som brukare, entreprenör, eller tillverkare av trycksatta anordningar inom branschen. Seminariet är en naturlig mötesplats där du får möjlighet att utbyta erfarenheter, ventilera funderingar och knyta värdefulla kontakter.

VIP-middag 25 oktober Teppanyaki
Passa på att boka din plats redan nu så bjuder vi på Teppanyakimiddagen kvällen innan seminariet. Det är en uppskattad tradition. Det finns endast 100 platser och det är först till kvarn som gäller, så anmäl dig i god tid!


Passa på att gå en kurs kvällen innan seminariet – den 25/10 16.00-18.00! 
Minikurs: Nya föreskrifter för användning och kontroll av trycksatta anordningar
Under eftermiddagen den 25 oktober håller vi en minikurs i det nya tryckkärlsdirektivet där du som deltagare får lära dig vad det faktiskt innebär. Om du anmäler dig till seminariet så ingår minikursen i priset! Anmäl dig till kursen här.

 

Program

 

Årets program är nu så gott som komplett. Vi tackar för allt intresse att komma och berätta om era skador, problem, utvecklingar och nya projekt.

 • Brand i bunker - Claes Nelson - Termisk Systemteknik
 • Intressanta skador vi jobbat med under året - Per-Anders Persson / Daniel Ohlson - Kiwa Inspecta
 • Konsekvensen av en ECO-läcka - Magnus Olsson - Jönköping Energi
 • Hur bygger man ett fungerande försäkringsskydd för ett energibolag? - Andreas Ahlbin - Conexio
 • Skadeerfarenheter inom kraftindustrin ur ett globalt perspektiv, forskning och förebyggande åtgärder. - Daniel Martin Vivaldi - FM Global
 • Historien om Amagerbakke, från idé till världens effektivaste förbränningsanläggning - Jef Poulsgaard Hansen - Babcock & Wilcox Vølund
 • Gamification - Hur utnyttjar vi speltänket inom industrin? - Magnus Björkman - Tension
 • Driftstörningsarbete - Hur hanterar man de utmaningar man möter i den dagliga driften av ett kraftvärmeverk? - Anna Edebo - E.ON Värme, Händelöverket
 • Utbildning och certifiering av Pannoperatörer - så här löser vi det! - Roger Malmström- Kiwa Inspecta / - Magnus Jerlmark - KIWA
 • Säkra lyft - Claes Ericsson - Nordic Crane Kynningsrud

Utställning

I samband med seminariet arrangerar vi också en utställning där du har möjlighet att titta på olika leverantörers produkter och tjänster. 

I år kommer vi ha en organiserad genomgång av de utställande företagen - en speed dating - där utställarna kort får förklara vad de gör! 

Är du intresserad att ställa ut på Kraftvärme 2017?  Läs mer om vårt utställarpaket.

Hittills anmälda företag:

Praktisk information

 • Hålltider Kraftvärme 2017

  25 oktober
  Minikurs Nya föreskrifter för användning och kontroll av trycksatta anordningar
  kl.16.00–18.00
  kl 18.30– Sent  - Teppanyakimiddag för de 100 första som bokat

  26 oktober
  kl. 08.00–09.30 Registrering, kaffe och utställningstid
  kl. 09.30–16.30 Seminarium
  kl. 16.30–19.00 Badkultur
  kl. 19.30 Samling till middag

  27 oktober
  kl. 09.00–12.30 Seminarium
  kl. 12.30 Lunch

  Plats
  Yasuragi Hasseludden
  Hamndalsvägen 6
  132 81 Saltsjö Boo
  Med bil ca 20 minuter från Stockholm.

  Anmälan
  Antalet platser är begränsat varför vi rekommenderar att du anmäler dig så snart som möjligt. Vi tar emot anmälningar så länge det finns platser kvar.

  Behöver du logi? 
  Det finns ett begränsat antal rum på Yasuragi, så vi ber er som kommer från samma företag att dela rum i den mån det går.

  Pris om man bor själv i rum är 1551 kr exkl moms.
  Pris om man bor två i rum är 1051 kr exkl moms per person eller totalt 2102 kr exkl moms.  

  Vi bokar rum åt er efter vad ni anger i bokningen när ni anmäler er.
  Ni betalar på plats med kort eller kontant när ni checkar ut.

  Avbokning
  Logi går att omboka/avboka fram till den 29 augusti, därefter går det ej att avboka utan full debitering. Det går bra att byta namn på bokningen till en annan deltagare.

  Avgift
  SEK 7.100 inkl middag. Seminarieavgiften inkluderar även lunch och kaffe samt tillgång till seminariematerial via en kodad länk till vår hemsida. Moms tillkommer på alla priser.

  Middag kvällen innan: Den 25 oktober (kvällen innan) bjuder vi tidigt anmälda deltagare på middag. Intresset brukar vara stort och den blir snabbt fulltecknad. Du behöver vara på plats senast kl. 18.30.

  Minikurs: Nya föreskrifter för användning och kontroll av trycksatta anordningar
  Den 25 oktober
  Kursen ingår i seminarieavgiften men för vår planering behöver vi veta hur många som kommer. Önskar du delta, hör av dig till oss på Academy genom att maila Lennart Rankov på lennart.rankov@inspecta.com.

  Utställning
  I samband med seminariet anordnar vi en utställning för intresserade företag.  I år kommer vi ha en organiserad genomgång av de utställande företagen - en speed dating - där utställarna kort får förklara vad de gör! Läs mer om vårt utställarpaket.

  Frågor
  Maila dina frågor till lennart.rankov@inspecta.com eller kontakta Lennart Rankov, tel 010 - 479 33 11.