Seminarier

Kärnteknikdagarna 2017

Kiwa Inspecta håller de årliga Kärnteknikdagarna i Stockholm den 14-15 november 2017

Det årliga mötet om kärnteknik är Sveriges största och mest prestigefyllda kärnkraftkonferens och en händelse som helt enkelt inte kan missas. Dagarna välkomnar såväl nationella som internationella experter och beslutsfattare som arbetar inom industri, verktyg, forskning och utveckling, samt inom politik och administration.

Förra årets symposium presenterades ämnen som långsiktig drift, strukturella belastningar och integritet och avveckling. Men kanske framförallt gav symposiet kärnkraftsindustrin den perfekta platsen för att möta och utbyta information och idéer om kärnkrafts roll i dagens föränderliga värld.
Utställning
Parallellt med föreläsningarna arrangerar vi en utställning där du har möjlighet att visa ditt varumärke, produkter och tjänster. Du möter rätt personer, i rätt tid och i rätt sammanhang. Utställningen gör det också möjligt för deltagarna att utforska det senaste som erbjuds inom branschen.
Utställare 2016

På förra årets Kärnteknikdagar presenterades ämnen som långsiktig drift, strukturella belastningar och integritet och avveckling.

Dagarna gav även kärnkraftsindustrin den perfekta platsen och tillfället för att möta och utbyta information och idéer om kärnkraftens roll i dagens föränderliga värld.


Utställning
Parallellt med föreläsningarna arrangerar vi en utställning där du har möjlighet att visa ditt varumärke, produkter och tjänster. Du möter rätt personer, i rätt tid och i rätt sammanhang. Utställningen gör det också möjligt för deltagarna att utforska det senaste som erbjuds inom branschen.

Utställare 2016

Program

Vi håller just nu på att sätta programmet för 2017 års Kärnteknikdagar som kommer hållas 14-15 november på Scandic Star i Sollentuna.

Några av de ämnesområden som kommer avhandlas i år är:

 • Drifttillgänglighet och effektivisering
 • Inspektionsplanering
 • Provning
 • Säker långtidsdrift
 • Strukturell integritet
 • Oberoende härdkylning
 • Avfallshantering och avveckling
 • Internationella perspektiv


För att se förra årets program följ 
 länken här. (pdf-version)

FiR 1 research reactor decommissioning: radionuclide inventory calculations and preliminary characterisation measurements

Praktisk information

 • Vi har ett antal rum reserverade på Scandic Star där även Kärnteknikdagarna kommer hållas. För att boka rum måste du ringa + 468-517 517 00 eller boka på via denna länk.

  Var noga med att inkludera bokningskod BWON131117 (Det är ett O som i Olle och inte en nolla), ankomstdatum, avresedatum, ditt namn, e-post, telefonnummer samt kreditkortsnummer och utgångsdatum i din bokning.

  Priset för 1 person / natt: 1.598 SEK inkl frukost (exkl moms) (1790 kr inkl frukost och moms)

  Observera att du inte kan boka ett rum utan ett giltigt kreditkort. Du betalar för rummet när du checkar ut på hotellet.
  Om du behöver en specifik faktura, vänligen maila oss på starsollentuna@scandichotels.com med ditt fullständiga adress- och organisationsnummer. Avgiften är 50kr / faktura.Vi fakturerar endast svenska registrerade företag.

  Avbokning eller ändring av bokat rum
  Bokningen är garanterad för sen ankomst. Du har möjlighet att ändra eller avboka rummet fram till 18.00 samma dag utan kostnad. Efter 18.00 debiteras du full avgift för rumspriset enligt ovan.

  Mer information om hotellet,

  För mer information, skicka din fråga till academy@inspecta.com.